FI vill inskränka religionsfriheten!

Stollorna i Feministiskt Initiativ eller om det nu var idioti vill inför censur värdig talibaner och andra islamister genom att kräva att stayer som ”objektifierar kvinnor” ska förbjudas. Men traditionen med nakna kvinnor och för all del nakna män är kommen från hedendomen. Många av de stayer som Fi-enden vill ha bort föreställer ofta just hedniska gudinnor. Som hedning måste man protestera på denna inskränkning av religionsfriheten!

En av de mest kända kvinnoskultturer Venus från Milo, Som tur är har hon lite kläder på sig annars hade FI blivit rasande!

8 kommentarer på “FI vill inskränka religionsfriheten!

  1. Hedningen skriver:

    Ja, vi såg detta inslag från SR i Göteborg, och undrade om inte sagda Stina Svensson borde bli vald till årets kristna påsk-kärring eller ”sämsta aprilskämt” https://sverigesradio.se/artikel/staty-kamp-i-goteborg-naken-kvinna-vid-radhuset-far-vara-kvar – Vad är hon för slags politiker… eller talesperson ?

  2. […] FI vill inskränka religionsfriheten! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s