Må folket i Iran resa sig mot islam!

Iran ett av världens mest fanatiska av världens muslimska länder skakas av uppror sedan en tjugotvåårig kvinna dödats av någon slags ”sedlighets” polis. Folk tröttnar på makthavarna och med lite tur så kanske regimen försvinner. Perserna är ett indoeuropeiskt folk och vi får hoppas att de börjar åkalla sina fäders gudar då de inser att islam är en ökenreligion från mellanöstern och inte hör hemma där. Tänk vilken underbara värld vi skulle få om alla dessa monoteistiska läror försvann och folk återvände till sina fäders makter istället. vägen är lång men den måste börja med ett steg, låt oss ta steget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s