Några rader om monoteistiskt snusk

Det är lite intressant men mycket tragiskt att de religioner som ska vara ”sedliga” alltid har den värsta omoralen. Präster och munkar som tafsar på barn, muslimer som dödar kvinnor som blivit våldtagna och judar som anser att man ska ha gamla testamentet som rättesnöre där man stenar folk för otrohet. Alla dessa religioner har en gud som dock inte kan få till det med någon gudinna men enligt de kristna lyckats inseminera en stackars flickunge. Oskuldskontroller har de alla ägnat sig åt. Alltid kvinnor som ska kontrolleras pojkarna ofta omskurna får dock springa runt lite mera fritt. Botemedlet är religioner där man har gudinnor och då kärleksgudinnor. Störst av allt är kärleken sägs det och det kan alla som ägnat dyrkan och åkallan till en eller flera gudinnor som ombesörjer kärlek hålla med om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s