Om asatro och valet 2022

Förra valet det som var 2018 frågade föreningen ett flertal politiska partier i såväl som utanför riskdagen om vad de ansåg om asatro. Alla verkade vara positiva till religionsfrihet. Det var ju bra. Men ingen av de partier som satt i riskdagen hade någon tanke på att särskilt stödja tron på asar, vaner och alver. Tänk på det ärade hedningar inför valet den elfte september 2022 efter den andliga digerdöden eller som vi brukar skriva AYPS.

2 kommentarer på “Om asatro och valet 2022

  1. Hedningen skriver:

    Det tål att tänka på. Följer fortfarande din blogg dagligen, och har mycket stor behållning av den på mina lediga stunder – nu när jag nästan råkade utropa valets segerherrar fyra dagar i förväg på min egen blogg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s