Om fullmåne och krig

På morgonen den 16 maj var det fullmåne. Föreningen tar detta som ett tecken på att makterna fullständigt håller med oss om att medlemskap i den judekristna-muslimska -sekulära humanist organisationen som förkortas NATO är en katastrof. NATO och Ryssarna hotar varandra och nu är risken stor för kärnvapenkrig. Ingen medlem i föreningen är positiv till NATO eller ett svenskt och finsk inträde i denna krigsorganisation som en gång i tiden bombade Serbien till grus och aska.

För asatrons skull, för hedendomens skull var emot NATO!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s