Förbud mot NATO anhängare!

Då föreningen verkar för att fördröja ragnarök och inte påskynda världens undergång har förslag sänts iväg till medlemmarna i föreningen att det inte kommer vara tillåtet för eventuellt nya medlemmar att sympatisera med NATO. Förbudet för anhängare av denna organisation sker på teologiska och inte politiska grunder. Ingen medlem i föreningen är positiva till NATO eller svenskt och finskt medlemskap i denna krigsorganisation ty föreningen har medlemmar som är medborgare i båda länderna.

Föreningen diskuterar bara med de som delar föreningen värdegrund.

Ragnarök ska fördröjas så långt det går!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s