3 kommentarer på “Dikt: Människornas vän

  1. […] Torshammaren och Runorna har inget med Homosex eller liknande att göra, och de flesta seriösa Hedningar blir också direkt äcklade av en sådan snedvridning, nu när det ändå finns ”Regnbågsfanor” och liknande för de personer som har ADHD-HBTQB och andra mentala åkommor, som kan vara svåra att bli av med.. […]

  2. Hedningen skriver:

    Det var på tiden att hylla Tor just denna Tors Dag, när missbruket av våra symboler fortsätter… Igår skulle visst resten av samhället fira en annan Minnesdag av något slag har jag hört, men jag begriper inte just vad den gällde… https://hedniskatankar.com/2021/01/28/hur-svt-ljuger-i-sin-rubriksattning-och-forsoker-politisera-tyr-runan/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s