Medeltiden är tillbaka!

Antiken är och har ansetts vara den västerländska civilisationens guldålder. Den ersattes av en betydligt sämre epok, den epok som kallas medeltiden eller på många språk de mörka århundradena.  Konsten kulturen och vetenskapen förföll under medeltiden. lärda vetenskapsverk förstördes eller återanvändes som kristna bönböcker. Istället för fria tankar skulle allt anpassas till bibeln en så kallad helig skrift som redigerats otaliga gånger. Men antiken återupptäcktes och vi har renässansens människor att tacka för mycket.

I Europas norra och västra del började man mer och mer i den nya tiden ifrågasätta den gamla kristna världsbilden. Tack vare dessa vetenskapsmän och filosofer utvecklades Europa åter igen och västvärlden har varit den mest framgångsrika delen av världen. Men nu är medeltiden tillbaka!

Vetenskapsmän som Carl von Linné förföljs. Anledningen är att dessa vetenskapsmän har haft andra åsikter än de fanatiker som nu springer runt och skändar statyer och byggnader.  Nu är det inte i första hand kristna fanatiker utan globalister som tror det blir fred på jorden och att alla kommer att leva i ett permanent fredsrike bara vi avskaffar alla gränser, nationalstater, etniska grupper, och tillåter alla former av sexuella relationer inklusive pedofili och tidelag. Dessa globalister är lika fanatiska som sina äldre släktingar vilka var de kristna som förstörde byggnader, skrifter och människor. Hypatia mördades av en kristen pöbel.

Liksom de kristna anser de världen är ond på grund av att det finns mångfald och olikheter. de är inte mottagliga för argument och de hyser förakt för kunskap och lärdom. Där de kristna tittade i sin bibel skådar dessa i sin heliga skrift deklarationen om de mänskliga rättigheterna och anser att världen måste anpassa sig till deras åsikter, inte tvärtom. Gud finns för så är det. Alla människor har lika mycket värde för så är det. På fullaste allvar tror en del globaliseringsfanatiker att det inte ens finns kön.

Antiken var en hednisk tid. Idag måste vi hedningar stå upp för vetenskap och civilisation och vara emot den dumhet och fanatism. gör vi inte detta kommer världen åter bli en mörk plats som den var under medeltiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s