KD vill stänga systembolaget!

En krisdemokrat i Falun kräver att systembolagen i Sverige ska stängas. Folk ska inte dricka alkohol nu när pandemin rasar i världen. Men den kristna tanten kan då inte sin bibel. Hennes herre gud och son inklusive fader dricker själv vin. Jesus ska ju kunna förvandla vatten till vin samt han och hans pojkvänner har någon slags fest där man krubbar bröd och dricker vin. Visst en av dem lackar ur och springer till snuten men festförstörare finns även hos de kristna. Jesus körde ju inte bara med vin utan med rökelse och myyra.

Troligen kom Jesus från ett missbrukarhem. Modern trodde fadern var ett spöke och sonen slutade som kriminell. Jesus själv levde på gräshoppor och vildhonung vilket tycks ge ett värre rus än rödtjut.

Tant monoteist anser att folk blir våldsamma av alkohol. Ja det stämmer men i hennes skrift står det ju att den man älskar den agar man. Ja det är en hel del fulsex i bibeln. Jobs bok där gud bokstavligen skiter på Job och denne bara tackar och tar emot är ganska snaskig.

Nej gott folk. Kräv istället att systemet inte stänger. Vi hedningar måste ha mjöd och öl när vi blotar.

Det är en ganska vanlig inställning hos kristna att människan inte härstammar från apan. Vi hoppas och tror att Katarina Gustavsson (KD) i Falun inte tror på sådant trams. Däremot tror hon på förbud mot ädla drycker. Kanske ett glas bananlikör kan få henne att ändra åsikt?

Och som vanligt. Vi diskuterar bara med folk som delar vår värdegrund!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s