IKF kommenterar händelsen i Nya Zeeland.

50 muslimer har dödats av i ett attentat i Nya Zeeland. Utan att veta vad mannen som sköt muslimerna har för religiös hemvist så har händelsen rönt stor uppmärksamhet. Anledningen är att mannen i fråga är vad man kallar för vit. Dagligen får vi rapporter om att muslimer begår terrordåd. Den muslimska terrorn har skördat stort antal människor livet. Detta har blivit vardagsnyheter. Muslimer har begått terrordåd i Sverige med dödlig utgång. Men när någon hämnas på muslimer då blivit det ett ramaskri. Hade en muslim dödat 50 personer då hade man tysta ner och försökt gjuta olja på vågorna. ”Alla muslimer är inte terrorister”  har vi ofta hört. Det är förvisso sant. Men muslimerna har allt sedan sin profets dagar själva sysslar med våld och tvingat folk att tro på Allah. Det borde de tänka på nu. Hade muslimerna respektera andra så hade inte 50 muslimer dött.

Händelsen i Nya Zeeland visar vara att hedniska religioner behövs som alternativ till våldsbejakande monoteism.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s