Sankt Markus kyrka i Skövde är ej mer!

Kyrkan rivs

Ett liten annorlunda sammankomst blev det den 16 april. Då besökte föreningen platsen där Sankt Markus kyrka stått. Endast klockstapeln är kvar. Ingen av de tre som deltog känner någon sorg att kyrkan som var bygg i betong 1975 rivs. Vidar hämndens gud tackades senare under dagen då en fika intogs.

2 kommentarer på “Sankt Markus kyrka i Skövde är ej mer!

  1. […] i Sverige som rivits, men nu har man faktiskt äntligen rivit ännu en av dessa fula skapelser… Vår parhäst i den hedna cyberrymden, bloggen Ideell kulturkamp – starkt rekommendabel som … Endast klocktornet återstår, rapporterar Henrik Andersson från ort och ställe i Skövde, och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s