Avståndstagande och ironi

Det var varit mycket enkla skämt men också avståndstagande från såväl monoteism som höger och vänsterextremism på Ideell Kulturkamp. Men humor är ett bra vapen. Vi ser världen ur ett ganska snävt asatroperspektiv, ett medvetet snävt perspektiv ska sägas. Men vill vi att asatron ska komma tillbaka då måste monoteismnormen försvinna. Vill vi att asatro ska vara viktigare än dum politik, ja då måste såväl kommunister som alt-högern få sig på tafsen. Asatro blir aldrig norm och ideal om idealet är ateism och sekulär humanism. Så satir och ironi kommer fortsättningsvis förkomma hos oss.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s