Det kristna kärleksbudskapet

Det kristna kärleksbudskapet 

Sex är synd.

Sex är ett nödvändigt ont, alternativ bara ont.

Sex får bara ske inom äktenskapet.

Sex får bara användas för fortplantning.

Sex utanför äktenskapet ska bestraffas och barn födda utanför äktenskapet är sämre barn än de som är avlade inom äktenskapet.

Ja så var det med det. Gud kan dock visa sin kärlek genom att aga och bestraffa sina anhängare. Gud visade sin kärlek genom att dela upp sig i tre delar (fadern, sonen och den helige anden) där mittpartiet, sonen offra sig genom tortyr och ond bråd död för att bevisa sin kärlek.

Ett sätt att bevisa sin kärlek till gud är att vara sexuellt avhållsam. Nunnor och munkar lever ju som bekant i celibat. Tanken att Jesus som är såväl gud som son till gud och därmed väldigt nära släkt med sig själv ska ha haft samlag med kvinnor är tabubelagt inom kristendomen. Modern Maria blev inseminerad av en ängel. Många troende kristna vågar inte tänka tanken på att denna gudamodern har haft orgasm eller onanerat. Onan är förresten en person som nämns i Gamla testamentet så nu vet ni var det sortens ”tidsfördriv kommer ifrån. Bibeln är med andra ord världens första onanilitteratur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s