Stoppa den muslimska invandringen till Europa!

Stoppa den muslimska invandringen till Europa!

Efter terrordåden i Spanien och morden i Finland finns det bara en sak att säga: Stoppa den muslimska invandringen till Europa! Det går inte längre att tro att invandring från alla världens hörn bara leder till spännande kulturella möten. Det går inte längre att tro att man kan bygga upp en snällt småmysigt samhälle där alla springer om kring med ett saligt leende på sina lämpar och suckar tolerans och snällhet. Muslimer, främst de från mellanöstern och Nordafrika har så väsensskild syn på världen än vad vi i Europa har.

Ja alla som tror på islam är inte dåliga människor, men religionen islam gör folk till dåliga människor, ungefär som kristendomen gjort många människor till mördare och intoleranta individer. Men varför sortera muslimer? Så länge islam finns, vid sidan av judendom och kristendom så finns det risk för att folk börjar döda oskyldiga. Alla monoteistiska religioner har blod på sina anhängares händer.

Lösningen på problemet med islam finns:

För det första, stoppa den muslimsk invandringen till Europa.

För det andra, verka för att islam som religion slutar att existera.

Ideella Kulturföreningen är emot religionen islam. Föreningen ser helst att ingen människa på denna jord tror på eller finner inspiration i denna religion. Föreningen verkar för att ingen i framtiden ska tro på judendom, kristendomen eller islam.

Ideella Kulturföreningen bekänner sig till den nyhedniska religion som benämns asatro. Ur ett asatroperspektiv finns det ingen anledning att tycka att det är positivt att människor tro på islam eller någon annan monoteistisk irrlära. Vi misstänker med rätta att vi polyteistiska hedningar lever farligt i en värld där det finns monoteister. De har redan mördat hedningar, minns Aslan Tsipinov som dödades av muslimska mördare.

Tolerans är i sig ingenting fel, men tolerans mot en sjukdom som vill skada oss är inte tolerans utan dumhet. Islam är en andlig sjukdom, en andlig cancer!

Polyteister låt oss förena oss och bekämpa den våldsbejakande monoteismen, låt oss bekämpa islam!

Aslan Tsipinov, hednisk martyr.

En kommentar på “Stoppa den muslimska invandringen till Europa!

  1. Redan samma dag som detta inlägg gjordes kommer det in kommentarer som försvarar islam och attackerar asatron. Sådana kommentarer tar vi inte med. De dödar människor dessa förbannade monoteister och då ska vi inte ge dem gratis reklam!

    Sedan vill vi påpeka att vi bara diskuterar med folk som delar vår värdegrund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s