Bojkotta Polanskis filmer!

Bojkotta Polanskis filmer!

I äldre tider anklagades judar för ritualmord. De sägs ha kidnappat kristna barn, för de flesta i Europa var kristna och dödade dem. Deras blod användes sedan i olika ockulta syften. Ofta har dessa berättelser avfärdats som antisemitisk propaganda. Men man ska aldrig tro gott om monoteister, kanske fanns det korn av sanning i dessa historier. När man betänker på att den judiske filmregissören och skådespelaren Roman Polanski återigen nu anklagas för att ha begått våldtäkt på minderåriga flickor så ska man inte bli förvånad om skrönor från det förflutna innehåller sanning.

Att våldta barn är ett av de mest vidriga brott man kan begå. Våra förfäder hade liksom vi en asynja som skulle skydda ungmörna. Denna asynja är Geifon. Vi får förmoda att vår gudinna har mycket att säga denne snuskige monoteist!

Film och skådespeleri är kultur. Därför uppmanar föreningen alla att bojkotta Roman Polanskis filmer och andra produktioner han deltagit i.

Och som vanligt, vi diskuterar bara med folk som delar vår värdegrund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s