Ideella Kulturföreningen och massmedia

Ideella Kulturföreningen och massmedia

Intresset för Ideella Kulturföreningen ökar. Fler läsare av domänen ideell kulturkamp sker. Allt fler hör också av sig till föreningen. Detta är medtadels bra. Men redan när bloggen började i slutet av 20132 kom det kommentarer från folk som ville bråka och provocera. Därför började föreningen med att inte ta debatt eller diskussion med dessa provokatörer. Sedan ska man heller inte glömma att personer som varit emot hedendomen, främst fanatiska kristna alltid vägrat hedningar att tala, då ska hedningarna inte tala med dem. Ideella Kulturföreningen får in såväl hot som hat från de som endast tror på en gud. Många kommentarer som inte tas med på ideell kulturkamp har kommit från kristna men också muslimer som hyllar hat och terrorism. Någon debatt med sådana personer är total meningslöst. Därför diskuterar ideella kulturföreningen endast med de som har samma syn på religion som föreningen.

Som en konskevens av detta, att bara diskutera med likasinnade har gjort att eventuella intervjuer från massmedia vare sig det rör sig om television, radio eller press inte kommer att göras. Undantaget är om media är av hednisk tro.

Ideella Kulturföreningens ordförande och vice ordföranden har gemensamt beslutat att inga intervjuer eller likande kommer att göras till media som inte är hednisk.

IKF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s