Lite allmänt inför det nya året

Lite allmänt inför det nya året

2017 har föreningen fått en ny vice ordförande, för första gången i föreningens historia blir det en kvinna. Mer om det längre fram.

2016 publicerades det artiklar och inlägg varje dag. Det krävde mycket tid och energi. dessvärre kan det kanske inte bli så det nya året.

Tonvikten på ideell kulturkamp ligger på religion, historia och kultur. Då vi anser att 2017 blir ett ”politiskt mellanår” kommer det liksom förut inte läggas så mycket fokus på politik. Men beroende på vad som händer i världen är det inte helt säkert att politik inte kan nämnas.

Serien svenska dikter ska komma tillbaka, den har haft en trogen publik. Även andra världskriget ska komma tillbaka. Fast det är inte lätt alla gånger att hitta nya infallsvinklar på denna konflikt som så många finner fascinerande.

Svenska ska vara huvudspråket som förut. men allt fler som besöker ideell kulturkamp är inte från Svearnas rike. Engelska artiklar finns och kommer att finnas. Asatron är en religion som sprider sig i världen och vi vill vara med och stödja hedendomen i ett globalt perspektiv.

Möten och sammankomster ska förstås försökas hållas.

Ha en bra fortsättning på det nya året!

Henrik Andersson, ordförande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s