Nu får ni faktiskt ta och hjälpa till!

Nu får ni faktiskt ta och hjälpa till!

I dagarna har Ideella Kulturföreningen som ligger bakom bloggen Ideell Kulturkamp betalat in årsavgiften till wordpress. Kostnaden blir omvandlat till svenska kronor omkring 960. Det är en ringa summa för en blogg som har så många besökare som ideell kulturkamp. Det är inte pengar vi talar om och den summa som betalats in är inget problem. Men nu får ni faktiskt ta och hjälpa till! Hur då? Jo uppmana vänner och bekanta att besöka bloggen. Göra reklam på social medier samt på alla möjliga sätt informera att bloggen finns. Referera gärna till ideell kulturkamp om ni skriver på internetforum eller gör skolarbeten. Låt världen veta att vi finns. Nu får ni faktiskt ta och hjälpa till!

IKF symbol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s