Underbar och glädjande nyhet, Norge inför förbud mot niqab i skolan redan i höst!

Underbar och glädjande nyhet, Norge inför förbud mot niqab i skolan redan i höst!

Ja ni goda och högädla läsare, ni läser rätt. Norge vårt broderland inser att muslimsk fanatism inte hör hemma i Norden. Vare sig det är kristen tokdåre typ Breivik eller muslimska invandrare som tror att de är hemma i sina ökenländer.

Monoteismen hör inte hemma i Europa. Kristendomens inflytande minskar och det är bra. Nu ska vi se till att islam inte får något inflytande alls! Men i Sverige är det förstås tvärtom. Muslimska våldtäktsmän skyddas av snuten, ja poliser kan vi inte kalla de som skyddar dessa monoteistiska avskum. Fem våldtäktsmän från Afghanistan skyddas av o-ordningsmakten på Gotland efter att förstört en rullstolsburen kvinnas liv.

torgerd-holgabrud-and-irpa

De norska gudinnorna Torgerd och Irpa ler lite extra idag.

 

2 kommentarer på “Underbar och glädjande nyhet, Norge inför förbud mot niqab i skolan redan i höst!

  1. […] I vårt broderland Norge är det nu klart med ett absolut förbud mot att bära Niqab och andra muslimska klädesplagg i den Norska Skolan. Både Arbeiderpartiet och Den Norske Utbildningsministern ställer sig bakom förslaget, som kommer börja tillämpas redan i höst. Också andra Hedniska Bloggare i Sverige har noterat detta. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s