Asatro behövs!

De senaste dagarnas terrordåd från personer som bara tror på en gud har visat att det behövs ett alternativ till trångsynta religioner. Såväl kristna som muslimer kan och begår massmord i sin osynlige guds namn.
Ateism är inte ett vettigt alternativ till religion. Ett talande exempel är alla ateistiska kommunistdiktaturer som även de frossat i mord.

Så det är dags att verka för asatron. Vi erbjuder en odogmatisk naturreligion utan självutnämnda profeter och förment eviga sanningar. Vi behöver inte bränna eller stena någon. Vi har inga problem med jämlikhet och behöver inte begå grymheter mot djur. Vi erbjuder en tro som går att förena med såväl naturvetenskap som det som kallas den ”gyllene medelvägen”.

För mänsklighetens skull bli hedning du med!

Henrik Andersson

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s