Internmöte i Skövde.

30 oktober höll Ideella Kulturföreningen ett internmöte i Skövde. På kvällen efter att en del saker diskuterats angående föreningen och bloggen ideell kulturkamps framtid besöktes en gravhög, i folkmun kallad kärlekskullen. Denna kulle är en grav från yngre järnåldern som dessvärre förstörts av de kristna. En väg har dragit genom kullen på 1800-talet som går upp mot en kyrkogård. Då det var alvablotstider så hälls en liten ceremoni vid kärlekskullen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s