Vi uppmanar alla svenskar att skaffa vapen!

Sverige är ett fantastiskt land, och en av skälen är att alla har rätt att skaffa vapen. Nu menar vi inte gevär och knölpåkar utan heraldiska vapen. Alla svenskar har rätt att skaffa sig en vapensköld. Sedan finns det regler här som reglerar vad man får göra och inte göra.
Man får inte ta någons annans vapen och man får heller inte ta till exempel och lägga dit symboler som rangkronor och annat som man inte har rätt till. En ofrälse får inte framstå som adlig och en friherre får inte använda en greves krona.
Lite längre fram ska föreningen ta upp heraldik men tills dess håll till goda med IKF ordförandes vapen!

 

20111010174744_H_A

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s