En kommentar på “Norge 2023

  1. Hedningen skriver:

    Jomen – så är det… Själv funderar jag på om den Ukrainska nationen kan överleva. De tre brigadstora Ryska stridsgrupperna på moldaviskt territorium har nu omvandlats till bataljonsstridsgrupper. Moldavien har nu fullt NATO-medlemskap, men flera ”residenter”, enskilda sabotage-förband inom bataljons, kompanis och plutons storlek kan närsomhelst aktiveras på denna stats territorium. Exakt samma förhållande råder här, i vårt eget land. Därför rekommenderar jag och alla som har någon som helst kunskap om ämnet till yttersta försiktighet. Ett NATO medlemskap ÄR och FÖRBLIR absolut nödvändigt, om vår nation alls skall kunna överleva. På sikt finns helt enkelt inget annat sätt. Vi har helt olika åsikt i denna fråga – men FÖRBLIR Hedningar. Jag förutspådde något om ”Putins Kock” i förra veckan. Nu är till och med svenska media fulla av information om hans kontakter med den Ukrainska Underrättelsetjänsten. Förmåga att ta del av UND rapporter är också mycket viktigt, för man bör inte längre lita på media eller öppna källor, någonstans i Världen. Man måste fråga dem som vet. Annars kan det förr eller senare gå mycket, mycket illa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s