Bert-Åke Varg är död

Bert-Åke Varg är död

Många minns honom som ugglan Helge, andra som maskinisten i Rederiet. Ja alla har nog något minne av den store skådespelaren som avled nyårsafton 2022, 90 år gammal. Röstskådespelare var han och otaliga roller gjordes inom detta område. Varg som ursprungligen hette Lundström född i Västerbotten 1932 var en sådan där som alltid varit med och gjort så otrolig mycket. Inte bara Tv, teater och revyer ja mycket kan sägas om denna utmärkte skådespelare och hans långa karriär. Vi får dock nöja oss här med säga tack för din insats i Thalias tjänst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s