Inför 2023

Vidar är guden som ska uppmärksammas extra 2023 ayps. Vidare kommer efter några års uppehåll texter och dikter på engelska åter publiceras på domänen Ideell Kulturkamp. Årets artikelserie kommer att handla om Ukraina. de senaste två åren har 1400 inlägg gjorts på Ideell Kulturkamp. Framtiden får utvisa om det går att hålla ett så högt tempo ty det är oavlönat men också tidskrävande arbete att hålla ett så högt tempo. 2023 är inlett krig, pandemi och mycket annat elände rasar och tiden får utvisa hur detta påverkar föreningen och dess verksamhet.

Ideella Kulturföreningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s