Årets nöt: Andrew Tate

i jultider äter många nötter. Nötter är gott och nyttigt. Men vi dristar oss ändå att instifta en pris. Årets nöt som tilldelas någon riktigt dum filur. Andrew Tate den kände kvinnohataren har arresterats bland annat tack vare alla vår Greta Thunberg. Ja man kan tycka vad man vill om den flickan men att bli arresterad på grund av henne bevisar ju ändå att man är en riktig nöt. Tates dumma kvinnosyn kanske kommer av att han gillar att suga? Ja han syns ofta suga på en cigarr på olika bilder. Han lider nog av någon slags homofili som gör att han hatar kvinnor ty denne filur behöver ju inga kvinnor alls. Ett nöt är han och vi hoppas någon har en ordentlig nötknäppare!

Andrew Tate?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s