Högervindar är inte av godo de heller!

Det är nog inte för mycket sagt att pendel inom svenska kyrkan men också samhället stort går från vänster till höger. SD är näst största parti i riksdagen, den bullersamma ärkebiskopen Jackelén har avgått och krav på avkragning av präster som inte vill viga samkönade stoppas. Men är det bra för hedningar som tar avstånd och försöker motarbeta all form av kristendom? Den kvinnliga ärkebiskopen skrämde iväg många från kyrkan men hyllades av de mer politisk korrekta som ofta inte är intresserade av religion alls bara av kyrkopolitik. Den avgående ärkebispen har varit en nyttig idiot för oss som avskyr och rentav hatar Jesus. Att en och annan besviken kristen vänt denna tro ryggen och med hug i håg blivit hedning beror i en del fall på grund av all politisk korrekthet Högervridningen är knappast bra för oss om den får folk att stanna kvar i kyrkan. Några vänsterkristna måhända blir arga och går ur i protest men dessa är av inget värde för oss som tror på Freja och Siv.

Vi är emot alla former av monoteism och alla former av kristendom. Förvisso är en del former av denna usla tro sämre än andra men ingen är bra. I ett samhälle där SD och KD har inflytande och makt är det inte lätt att åkalla Hlin och Eir. Ingen ärlig hedning lever efter gamla eller nya testamentet, ingen ärlig hedning som offrar till Frej och Magne lierar sig med vare sig Fenrir eller Jörmundgand. De nya högervindarna kan kanske öppna en och annan instängd dörr och fönster i svenska kyrkan, men de är inte av godo för oss som vill se Jesus korsfäst en gång för alla!

Wotans seger kommer då Jesus är besegrad!

2 kommentarer på “Högervindar är inte av godo de heller!

  1. […] Högervindar är inte av godo de heller! — Ideell Kulturkamp […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s