Förslag om förbud

Föreningen motarbetar kristendomen. Föreningen gör vad de kan för att Jesus lära ska försvinna från Sverige. Sålunda har förslag kommit upp att medlemmar i föreningen eller de som vill bli inte får rösta på än mindre vara medlemmar i partier som hyllar denna eländiga tro som kallas kristendom. Eventuellt kommer det i framtiden inte vara tillåtet att rösta på sådana artier. Förut har det inte varit tillåtet att vara medlem i kristet parti nu kan det så att medlemmar som röstat på sådana partier inte får vara med. Med andra ord, röstar du på exempelvis sverigedemokraterna så är du inte välkommen i Ideella Kulturföreningen! Men det är ett förslag och inte ett beslut.

Som vanligt vill vi påpeka att vi bara diskuterar med de som delar vår värdegrund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s