Glädjande nyheter anser Skade!

”Vargstammen i Skandinavien baseras på antalet registrerade familjegrupper, revirmarkerande par och föryngringar, det vill säga revir med årsvalpar. Enligt den senaste inventeringen har stammen ökat jämfört med i fjol. Det totala antalet vargar i Skandinavien vintern 2022/22 beräknas till cirka 540 vargar, varav cirka 460 i Sverige.”

Ovanstående ord kommer från Naturvårdsverket. Vargarna ökar och Skade älskar att höra deras ylande. Men det finns varghatare i landet och många vill minska vargstammen till runt 170 individer. IKF vill ha minst tusen vargar i Sverige och detta på grund av teologiska skäl ty det Skade gillar bör hennes lojala dyrkare också gilla.

Och som vanligt vill vi påpeka att vi bara diskuterar med de som delar vår värdegrund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s