Bekämpa eld med eld är en dålig idé!

Många ogillar islam och dess utbredning. Det är bra, rentav utmärkt. Men allt för många som ogillar denna form av monoteism söker sig till populister som i sin tur hyllar kristendomen. I grund och botten är de båda religionerna kristendom och islam lika dåliga. Att stödja den ena för att motarbeta den andra är ren idioti. Att bekämpa eld med eld är en dålig idé. Att bekämpa eld med vatten är däremot en utmärkt idé och det är vi som är vattnet!

2 kommentarer på “Bekämpa eld med eld är en dålig idé!

  1. […] Bekämpa eld med eld är en dålig idé! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s