Insändare i Skaraborgsbygden: Onödig lyx vi inte har råd med!

I Sverige pågår kravaller på flera orter. Det kastas sten och det eldas. Polisen har på sina håll fått ge vika för pöbeln. Allt handlar om att en del personer inte kan respektera att vi har yttrande- och religionsfrihet i Sverige. Vill någon bränna en helig skrift så har han eller hon rätt att göra detta.

Men i Lidköping gnälls det över raggare som kissat på offentlig plats och spelat för hög musik. Det är under rådande omständigheter lyx. En onödig lyx som vi inte har råd med när stenar kastas och bränder anläggs.

Henrik Andersson

Publicerad i Skaraborgsbygden 2022-04-21 http://www.skaraborgsbygden.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s