Insändare i SLA: Avskaffa karensavdraget

På grund av Covid-19 pandemin slopades tillfälligt karensavdraget. Dessvärre ska den återinföras den första april och det är knappast något skämt. Vore det inte bättre att karensdagen avskaffades permanent? Regeringen har låtit meddela att en utredning ska se över karensdagen, men ärligt talat så drabbar karensavdraget de medborgare som redan har begränsade ekonomiska inkomster men också de som inte kan arbeta hemifrån eller på distans. Så avskaffa karensavdraget.

Henrik Andersson

Insändaren publicerad i Skaraborgs Allehanda 2022-03-20 http://www.sla.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s