Vart går vår resa?

Föreningen brukar ju lite då och då försöka få tips och förslag på resmål. Men nu när bränslepriserna ökar och krig i Europa pågår så är det inte lätt att komma med förslag måhända? Men vi håller humöret uppe och har någon något förslag så skriv i kommentarfältet eller via ideellkulturkamp@hotmail.se

3 kommentarer på “Vart går vår resa?

  1. Hedningen skriver:

    Roligt att se – själv har jag fortfarande planer om att nå det gamla Danzig, eller den Europeiska kontinenten plus brittiska öarna i sommar – men nu var det nog resmål i Västergötland och Sverige det gällde – tror Malin Kim och bloggen ”Kulturminnet” kan vara ett bra tips…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s