Må Forsete svinga sin yxa!

Må asen Forsete svinga sin gyllene yxa över de stridande i Ukraina, så de kan förlikas. Men svårt blir det ty få i dessa länder som är inblandad i konflikten är troende hedningar. Det är svårt för gudar att bistå människorna om de inte vil ha deras hjälp!

2 kommentarer på “Må Forsete svinga sin yxa!

  1. Hedningen skriver:

    Polyteister emellan, så förstår jag din fromma förhoppning, men min analys av den pågående situationen är att det kommer dröja minst 14 dagar eller flera månader innan vi får se något sådant resultat. Man kan minnas Vladimir Vladimirovitj egna uttalanden inför FN:s säkerhetsråd i morse, han lär ha sagt att ”kriget går helt enligt plan” och det stämmer, om vi ser hur svenska media gått på detta om brinnande kärnkraftverk, något IAEA redan skarpt avvisat som onödigt. Vi får inga rapporter om vad som händer i Mariupol eller Charkiv, där folkrättsbrott nu sker – och det är vad Ryssland vill att media inte ska studera. Herr Stoltenberg, i mer än 10 år ledare för NATO kräver fler aktiva insatser – inte förhandlingar. Jag tror faktiskt han har alldeles rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s