Vi har rätt att åkalla Tyr!

Man kan inte vara god i en ond värld för då går man under. Världen är ond. Vi hedningar har om vi nu inte vill vara slaktoffer för diverse galningar med monoteistiska böjelser rätt att försvara oss. Anfall är ofta bästa försvar. Många hedningar har velat tona ner de mer krigiska sidorna av hedendomen men nu får det vara slut med detta. Morden i Norge med pilbåge eller morden i Stockholm med lastbil som redskap visar att man inte kan ha en ohednisk inställning till religiöst våld med abrahamitisk värdegrund.

Vi ska inte hylla våld och grymhet, men vi har rätt till självförsvar. Vi har rätt att åkalla Tyr.!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s