Inlägg 500 år 2021

Det inlägg på Ideell Kulturkamp som ni får äran att läsa har nummer 500. Ja det är det inlägg femhundra onådens år 2021 efter den andliga digerdöden. Nästan 34 000 visningar har domänen haft fast förra året då det slutade på över 44 000 lär nog inte slås. Å andra sidan blev inläggen och artiklarna 520 och det hoppas vi förstås kunna överstiga 2021. Några få sammankomster har hållits och kanske blir det resa till Stockholm senare i år.

Må makterna vara med alla hedningar som läser Ideell Kulturkamp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s