Angående återvändande IS-kvinnor

Vi i IKF tror på jämlikhet. Därför tycker vi att IS-kvinnor ska behandlas på samma sätt som IS-män. Det är ju en del rubriker om återvändande terrorister av honkön och givetvis så kommer det framhållas som en förmildrande omständighet att de är penislösa varelser. Det är inte synd om dessa parasiter som är våra fiender. De förtjänar endast vår hedniska vrede. Vi är inga blödiga kristna som lever efter principen vända andra kinden till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s