En politisk påminnelse!

IKF vill påpeka att föreningen inte tvingar någon att rösta i politiska val. Ej heller tvingar föreningen sina medlemmar att rösta på ett specifikt part. Men man kan inte vara med i ett politiskt parti eller organisation som står på kristen eller ateistisk grund. Givetvis kan man ej heller vara med i judiska, muslimska eller buddistiska organisationer eller partier. Exempelvis så kan man inte vara medlem i Vänsterpartiet eller Sverigedemokraterna, Kristna värdepartiet eller alternativ för Sverige. Man kan inte vara med i IKF och samtidigt vara med i Antifascistisk Aktion eller Det fria Sverige. Vidare får man inte vara med i något abrahamitiskt samfund. Asatron är viktigare och IKF är i första hand en förening för troende hedningar.

Som vanligt vill vi påpeka att vi bara diskuterar med de som delar vår värdegrund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s