Några rader om rättvisa på Tyrs dag.

”Det finns ingen rättvisa i världen”, ”Livet är inte rättvist.” Ja det får man höra ibland. Riktigt så illa är det nog inte men det finns dessvärre sanning i påståendena. Men rättvisa är en gång för alla ingenting man kan kräva utan något man måste kämpa för. Tyr kämpar för rättvisa, men han har blivit av med sin hand. Priset för rättvisa är högt, men en tillvaro av bara orättvisa vore förfärligt. gör som Tyr och verka för det rätta, även om oddsen är dåliga. det är den som kämpar som kommer till Valhall, inte den som vill leva ett bekvämt till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s