Inte opium utan mjöd för folket!

Karl Marx, andlig förfader till Stalin, Pol Pot och en hel drös av usliga människor och evig extrafarsa för håglösa medklassbarn som måste göra revolt mot sina föräldrar som också de lekte marxister när de var i glappet mellan barn och vuxen ska ha sagt: ”Religion är opium för folket”.

Men Marx hade fel, han hade fel i allt, till och med hans skägg ser helt fel ut. Religion är mjöd för folket, ty den sanna religionen nämligen asatron nyttjar inte opium utan mjöd. Läs Eddan, ingen knarkar med det dricks en del. Ta det lugnt ärade läsare av dessa rader, det finns nästintill alkoholfria mjödsorter å man måste inte vara onykter om man inte vill.

I den värld vi lever i kan det dock vara på sin plats med ett horn mjöd då och då.

Skål säger Saga!
Alla massmördares fader och alla töntars extrafarsa!

2 kommentarer på “Inte opium utan mjöd för folket!

  1. […] ni inte redan förstått det, så kan jag berätta för er att detta är en Ideell Kulturkamp, för att låna ett uttryck från Henrik Andersson, min kollega i den…. Och när vi säger ”Kulturkamp” menar vi det i historisk mening, och som det […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s