Hatte Furuhagen är död

Hatte Furuhagen är död

För en del är Furuhagen känd för att vara en herre med ett karaktäristiskt pipskägg som var med i kultfilmen ”Att angöra en brygga”, andra att samma person var med i radio och tv-serien ”Mosebacke Monarki”. Andra minns honom som historiker med specialitet antiken.

Hatte eller som han egentligen hette Hans Furuhagen föddes i Norrköping 1930 den 12 november och studerade sedan i Uppsala. För sina böcker och program i televisionen om antiken utnämndes Furuhagen till professor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s