Hlin är årets gudamakt!

Redan vid årsskiftet 2019/2020 bestämdes det att Eir skulle bli den gudamakt som skulle uppmärksammas extra mycket det kommande året. Det var ett gott val. Coronan kom men läkekonstens asynja var med oss.

I år har vi valt en annan asynja med liknande funktion. Vi har valt Hlin till den asynja vi uppmärksammar. Hlin är en gudinna som skyddar människorna. hon gör detta på Friggs uppdrag och är väldigt associerad med denna mäktiga asynja, tillika Odens hustru. Må Hlin skydda oss inför det hårda år som väntar! Hell Hlin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s