Uthärda hedningar, uthärda!

Uthärda hedningar, uthärda. Stå på er asatroende, stå på er. Ja det svåra året 2020 ayps närmar sig sitt slut. Allt var väl inte elände och sorg, men kärvt var det. Ingenting säger att det kommande året kommer bli bättre, även om många nog gärna såväl hoppas som tror detta.

Om det kan vara en tröstens ord så minns att mänskligheten har varit i trångmål förr. Pest, smittkoppor, kolera och tuberkulos har skördat många liv. Klimatförändringar har ofta gjort livet svårt för mänskligheten. Krig har dödat många och kommer att fortsätta döda människor. Men vi har som art överlevt allt detta.

Vi överlever som art de svårigheter som ligger framför oss. Med gudinnorna och gudarnas hjälp kommer vi klara av de svårigheter som väntar. Vi uthärdar, vi vinner!

Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s