Må Frejs tjänare vägleda er!

Må Byggver och Beyla vara med er om ni brygger öl eller mjöd inför julen. Må Byggver och Beyla vara med om ni ska köpa julöl och mjöd inför den stora hedniska högtiden. Må de vägleda er så ni finner den dryck ni gillar och som passar er bäst. Må Frejs tjänare bistå er i dessa viktiga ting, ty hedningar dricker jul!

2 kommentarer på “Må Frejs tjänare vägleda er!

  1. […] Tyvärr har många hedningar i vår tid gått på dessa ”fake news” och förstår inte r…. Vi vet, att det var Oden själv som kom med det första mjödet till Asgård – vilket jag berörde i det förra inlägget – och att det var Tor man anropade för beskydd av den färdiga varan och öltunnorna, så att inte vättar och annat oknytt skulle ta sig före att stjäla, och tappa ur dem. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s