En sjuk president

Amerikas förenta staters statschef har meddelat att han är glad att blivit smittad av cornaviruset. Han tackar sin gud för detta! Man kommer osökt tänka på den imbecille stackarn i den kristna mytologin vid namn Job som mobbas av Gud. ”Herren ger och herren” tar säger Job. Denne Job har förresten givit upphov till ordet jobb och jobba och måhända borde man som hedning undvika detta ord? Men ärligt, skulle en hedning tacka sina gudamakter för att de ger honom en sjukdom? Knappast! Vi åkallar Eir för att vi inte ska bli sjuka!

Mannen som älskar att vara sjuk.
Eir ser bekymrad ut. Men styrs världen av tursar så…

En kommentar på “En sjuk president

  1. […] två, Stefan Löfvén via en död styvmor, som skulle ”ha betytt allt för honom” och Mr Trump genom ett kortvarigt insjuknande – som tydligen inte lärt honom någonting om sjukdo… för de hundratusentals familjer i USA, som förlorat nära anhöriga – lika lite som Stefan […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s