Vi gör vår insats!

Vi märker här på Ideell Kulturkamp ett ökande aktivitet. Troligen är det så att människor som är i karantän eller isolerade nu när det förbannade viruset rasar hittar denna sida som ju inte bara sysslar med religion utan folkbildning. Att öka sin kunskap och vetande är ju ett bra sätt att fördriva tiden. Vi i IKF är glada att vi kan göra en insats att underlätta folks vardag. Nu i sommarens värme och sol hoppas vi att viruset försvagas! Håll ut ärade läsare. Tappa inte humöret! Uthärda! Lämpa!

Sol må du förjaga viruset som fötts ur Lokes andedräkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s