Asatron behövs i informationskriget!

I en av den äldre eddans viktigaste dikter, Havamal är en röd tråd i råden Oden ger människorna. Det är misstro, hela verket formligen dryper av misstro. Denna misstro gäller andra människor, väder och till slut även misstro mot misstron. detta kan kanske förklaras med att den tid dikten skrevs var en hård och farlig tid. Så är inte fallet. Vi lever i en ännu hårdare och farligare tid! Politiker som sagt i årtionden att massinvandring berikar oss erkänner nu att det gått på tok men försvarar sig med att de vill väl och var naiva. Det skjuts och det sprängs på ett sätt som var helt otänkbart för bara några år sedan.

klimatet ändras, djurarter dör ut i snabbare takt. ändå försöker en hel personer låsas som att det inte beror på människan, samtidigt varas dess för att det är överbefolkning. Vi har en homolobby som förkunnar att homosexualitet är normalt och att det inte finns några kön. Samma lobby vägar ta debatt med motståndare.

Vi möts dagligen av motstridiga sidors syn på princip allt. Det är inte mycket en enskild individ kan göra förutom en sak. Visa misstro och läs Havamal.  Asatron behövs i informationskriget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s