Insändare i Skaraborgsbygden: Så glad för brexit!

Debatt Allt är inte bara jämmer och elände. Äntligen finns det ett ljus i tunneln, britterna lämnar EU!
Den så kallade Europeiska unionen som bara består av några av Europas stater har inte lett till något gott. År ut och år in betalar Sverige mängder med skattepengar till detta tramsprojekt. Vad har vi fått tillbaka? Ingenting. Vad har vi förlorat? Vår självständighet.

Men nu tar britterna sitt förnuft tillfånga och lämnar eländet. Tyvärr så finns det inga partier i riksdagen som är EU-motståndare. De EU-fientliga har blivit EU-kritiska men ser ingen brådska med att lämna EU.
Anledningen är förstås att dess partier, vänsterpartiet och miljöpartiet kritiserat EU för att inte vara tillräckligt öppna och inkluderande. Dessa partier har aldrig kritiserat den främsta av överstatliga organ FN. Sverigedemokraterna vill plötsligt vara med i EU. Anledningen är den att det blåser högerpopulistiska vindar inom EU.
Nu duger EU enligt Åkesson och co. Britterna lämnar och vi får hoppas att brexit följs av en swexit. Låt oss lämna EU! 31 januari är för mig en glädjens dag!

Henrik Andersson

Skaraborgsbygden 2020-01-30 http://skaraborgsbygden.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s