Insändare: Mina skattepengar går bara till dumheter i Skövde

Insändare: Mina skattepengar går bara till dumheter i Skövde

PERSPEKTIV Nu funderar jag på att flytta från Skövde, skriver insändarskribenten. Gör det du också är hans uppmaning.

De som önskar Handtagets nedläggning och gottar sig med sin egen elakhet i spalterna påstår att pengarna som handtaget ”kostat” (märk att jag skriver ordet inom citationstecken) kunde bekosta såväl lärare som vårdpersonal inte klagade när makthavarna la ner mängder med skattepengar på att göra om torget. Samma makthavare lade ner skolan i Varola så det behövs ju knappast någon sådan tjänst i Skövde kommun

Själv funderar jag på att skriva mig i annan kommun. Mina skattepengar går bara till dumheter i Skövde. Uppmanar alla gamla som förut fick hjälp av handtaget att göra detsamma. Även de goda innevånarna i Varola tycker jag borde skriva sig i annan kommun. Man behöver inte alltid bo i den kommun man är skriven.

Makthavarna vill inte ha vare sig barn eller pensionärer i Skövde kommun. Ärligt talat så tror jag att de vill förvandla staden till en spökstad. Där kan Göran Lidgren och hans kumpan Katarina Jonsson dansa på det nyrenoverade torget som redan har rostfläckar i lugn och ro. Jag själv vill inte dansa med!

Henrik Andersson

Insändaren publicerades på Skövde Nyheters hemsida 2019-12-03. www.skovdenyheter.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s