Omröstning: Bör kristendomen och islam förbjudas?

Bör kristendomen och islam förbjudas? Båda religionerna ägnas sig åt våldsbejakande extremism och de har i århundraden dödat människor. De till och med dödar sina egna i sina ändlösa interna konflikter.

4 kommentarer på “Omröstning: Bör kristendomen och islam förbjudas?

  1. […] Jag vill kunna utöva min tro helt utan kristna inslag, och jag ser inte kristendomens barbari och anskrämlighet som någon ”omistlig” del av den svenska och Nordiska kulturen överhuvudtaget. Även min parhäst Henrik Andersson från bloggen ”Ideell Kulturkamp” – för just de… […]

  2. Lena Buhr skriver:

    Underbar sida! Mycket bra skrivet 🙂 Ja, idag, kan jag faktiskt hävda, att islam och andra ökenreligioner såsom de uttrycks i de s k heliga skrifterna, bör förbjudas. Läste i Gamla Testamentet, hur det offrades tiotusentals tjurar och andra djur, till guden Jahves ära. Det blir mycket blod det. Och vart tar detta blod vägen? Hur måste det inte ha låtit av dödsångest av alla dessa djur; den ena efter den andre, går på led in i templet för slakt. Blodet måste verkligen ha flutit i strida strömmar. Och idag, råkade jag på en psalm; nr 400 i den svenska psalmboken som definitivt för tankarna till ett slags vampyrkoncept: ”Gud vare lovad! Han som i sin godhet mättar oss vid nattvardsbordet. Brödet är Kristi kropp och vinet blodet. Låt det komma oss tillgodo”. Och Läser man NT, om nattvarden, får man direkt vampyrassociationer. Ät och drick kropp och blod, så skall du förvisso få leva i evighet. Precis som vampyrer gör. Leva för evigt fast i tid och rum med omättlig törst efter mer. Jahuga, vad detta egentligen symboliserar, är det nog få av oss här i gamla Svedala som begriper. Så vi bör alla ta akt och gärna bli hedningar istället 🙂 fria från blodsdrypande människooffer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s